Një lexim i vlefshëm i të sotmes sonë…

0
Pas një të xhumaje të begatë, të mbushur me mirësinë e një atmosfere të lartë vlerash besimi, bujarie e mikpritjeje tipike shqiptare në mesin...

Është pa dyshim Dashnia e Resulull-llahut (a.s) për ne…

0
Është pa dyshim Dashnia e Resulull-llahut (a.s) për ne… “Nuk ka njeri në botë, që të jetë fjala e tij, e qeshura e tij, buzëqeshja...

Pak dritë para perëndimit të një përpjekjeje

0
Perëndimi si qytetërim është i përthakuar nga këmbëngulja e parimorit dhe durimi i largëpamësit, për dallim nga shumica e përpjekjeve të sotshme për ringritjen...

Pse nuk do të më shohësh mirë?!

0
Pse nuk do të më shohësh mirë?! - Xhelozët, ziliqarët, (hasedgjitë apo Hejterat si të duash emërtoi pak rëndësi ka)! Po flas për personin i cili...

Pse rrjetet sociale janë falas

0
Pyetje: a ke menduar pse rrjetet sociale janë falas? Përgjigja: kur nuk e paguan çmimin e mallit, atëherë dije ti je malli!! Andaj kujdes dhe mendo! "Celulari...

Kongresi i Çeçenisë: “Sunitë” sipas mez’hebit të Putinit dhe djaloshit të tij të llastuar 

0
Ahmed Selit Studiues dhe shkrimtar palestinez Në një kokë kur avionët e pushtuesit gjakatar rus shkatërrojnë fshatra dhe qytete të tëra siriane, presidenti i Çeçenisë, Ramadan...

BDI fillon fushatën AntiIslame në ALSAT – M

0
Editorial nga Portali MONITOR MK Kujt po i shërben Alsat-i?! Se Alsat-M, që moti ka devijuar dhe nuk e kan për qëllim të vërtetën por vetëm...

Alsat-M, kah ja ke msy?! Ku don me thy qafën?!

0
Editorial nga portali Monitor MK Në ditën kur morëm një sihariq, në ditën kur vdiq masakruesi i mijëra fëmijëve, grave e pleqve musliman në Palestinë,...

Mos fotografoni kufomat tona nën gërmadha

0
Për shkak të katastrofës së madhe që është duke ndodhur në Alepo motra medicinale Bera i dërgoi botës një letër nga një podrum i...

Xhifri, sufisti që bën thirrje për një Islam amerikan

0
Nga  Selman Rashid el Amari Thirrësi sufist Ali el Xhifri ka lindur në Xhideh të Arabisë Saudite në vitin 1391 H ose 1971. Ai u...