Tuesday, July 5, 2022

Atifete Jahjaga në Dubai, e qyetarët?

0
Po rrija i strukur në një dhomë të nxehtë, kur papritmas më dolën fotografitë e presidentes së Kosovës, Atifete Jahjagës nga vizita e saj...

Fjalët e Kim Mehmetit po dalin për çdo muaj, por a ka kush i...

0
Para disa viteve në një pyetje provokative nga një gazetarë Maqedonas shkrimtari Kim Mehmeti i është përgjigjur ashtu si e meritoi gazetari, Në pyetjen se...

Ku jeni bre "patriota"ambasadorja Franceze po flet kundër flamurin kuq e zi ?

0
Shum qartë mund ti dallojmë të ashtuquajturit "patriot" apo brengosës së çështjes kombëtare, i sheh ata se si lehin kundër Islamit, Turkut, Arabit (gjithmonë...

Gazetarja që “polli” artikullin e NYT për radikalizmin në Kosovë nuk është amerikane, por...

0
Gazetarja Carlotta Gall, që "polli" artikullin e NYT për Kosovën, në të cilin artikull ajo e përshkroi Kosovën si çerdhe të radikalizmit dhe terrorizmit...

Ju nxitni urrejtje, ne ju ftojmë me argumente

0
Ju nxitni urrejtje, ne ju ftojmë me argumente Përmes rrjeteve sociale kemi parë shumë çudi tek ne. Një ndër gjërat më të dhimbshme që kemi...

Unë nuk jam zëdhënës i myslimanëve

0
Është bërë frikë që të ndodh diçka në botë, që ne myslimanët duhet të lutemi që kryesi i asaj vepre të mos jetë mysliman....

Pse kjo pari e ligë, pafundësisht po inskenon situata provokuese

0
Ashpërsimi i retorikave ndaj muslimanëve, inskenimi i situatave tensionuese dhe provokuese, presioni i shpifësve të organizuar në "mediumeve mercenare", madje edhe sinkronizimi i aksioneve...

Nurxhitë edhe ISIS-i bashk kundër Erdoganit

0
Pos Islamofobave edhe dy ekstremet tjera Xhemati NURXHI dhe ata që duan ISIS-in nuk e kan pritur mirë lajmin e fitores madhështore të Erdoganit,...

SHKURT – Ngjarjet në Paris dhe portalet Islamofobe Kosovare

0
Ngjarjet në Paris me gëzim të madh e mirpritën portalet Islamofobe Kosovare, duke postuar dhe mbuluar çdo lëvizje dhe lajm që vinte nga Parisi, këta...

Në dallim prej Kadrisë, Kryeministri i Kanadasë respekton kulturën islame dhe femrave nuk ua...

0
Kryeministri i Kanadasë e njeh dhe e respekton kulturën islame. Ai gjatë ceremonisë së mirëseardhjes për refugjatët sirian, femrat i përshëndeti sipas traditës islame,...