Thursday, August 18, 2022

Thirrja e El-Bagdatit për sulme ndaj Turqisë dhe Arabisë Saudite!

0
Thirrja qe i ka bere kryekrimineli El-Bagdadi trupave te tij kriminale dhe ithtareve te tij te manipuluar; te godasin e luftojne Turqine dhe Arabine...

Paradokse dhe teori fanta-injorancë

0
1. Kur nuk duan të shkojnë në xhami, thonë ne falmi me zemër. Ndërsa në kishë nuk bëhet kabull me zemër, duhet edhe me...

Reagoni o të mjerë, se serbi as nuk është i shenjtë e as nuk...

0
Desha të reagoj ndaj atij personit që e ka cenuar objektin fetar, xhaminë, por nuk po bajka me reagu se ishte serb! Shuuuunni! Serbët janë...

Egoisti

0
Egoist është ai që kërkon nga të tjerët të bashkëndjejnë dhimbjet e tij, ndërsa kur gëzohet, ikën për të shijuar vet gëzimin.   Ekrem...

Ja çfarë thotë hoxha për vdekjen e Astrit Deharit nga VV-ja

0
Hoxha nga Maqedonia, Bekir Halimi përmes disa postimeve në Twitter kanë shkëmbyer mesazhe me deputetin kosovar Fisnik Ismaili duke i shkruar këtij të fundit:...

Atë që pështyn, mos e lëpij

0
Atë që pështyn, mos e lëpij Fjalë të urta Shqiptare

Muhamed Murtezi: Dikush që fyen Profetin tonë Muhammed, nuk llogaritet yni

Muhamed Murtezi Për ata që kanë ndonjë dilemë: Dikush që fyen Profetin tonë, SalAllahu Alejhi ve Selem, nuk llogaritet yni, as kemi ndonjë emocion pozitiv...

Hoxhë Bedri Lika: O Allah bëje ķëtë dridhje të tokës dridhje të zemrave tona...

0
Hoxhë Bedri Lika O Allah bëje ķëtë dridhje të tokës dridhje të zemrave tona nga Madhëria jote. Bëje këtë trishtim falje të mëkateve dhe na kompenzo...

Adriatik Kelmendi: Sapo ia bëra unfriend një tipit që shkruante: Mos i lejoni fëmijët...

0
Adriatik Kelmendi: Sapo ia bëra unfriend një tipit që shkruante: Mos i lejoni fëmijët ta festojnë Halloween'in. Çfarë pafytyrësie! Paramendoje, të rriturit që gjatë 365 ditëve ndërrojnë...

Shën valentini i Ramushve me 100 roses

0
B. GASHI Shen valentini i Ramushve me 100 roses "Aj vok ap indhi morning end vent tu get maj vajf e seprajz fer vallejntajns, aj pikt vanhandrid...