Thursday, August 18, 2022

Deklarata e Erdogan se Mosuli është Turqi nënkupton…

0
Deklarata e Erdogan se Mosuli eshte Turqi nenkupton ne radhe te pare se Mosuli do te mbetet suni dhe se cdo perpjekje per ndryshimin...

Allahu kur jep të mahnit!

0
Allahu kur jep të mahnit! Kur të vjen ndihma e Allahut? Ajo vjen në momentin që ti ke nevojë më tepër se kurrë. Të vjen si një...

Vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti

0
Sot vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti. Ai ishte njeri nder tre dijetaret me te medhenje te ketij dhe...

Imer Ismaili qenke një paçavur e prisht anti fetare

0
Imer Ismaili qenke një paçavur e prisht anti fetare dhe anti kombëtare! SKA KOMB PA FE NËSE NUK TË PËLQEN FEJA ISLAME NDËROJE DEKLAROHU I...

Kur Perëndimi të thonë: "Ne nuk jemi armiq të Islamit,"

0
Kur Perëndimi të thonë: "Ne nuk jemi armiq të Islamit," atëherë ose janë duke gënjyer ata, ose ne nuk jemi në Islamin e saktë: "As...

Lufta ndaj terrorizmit sot eshte po aq e besueshme sa te thuash….

0
Lufta ndaj terrorizmit sot eshte po aq e besueshme sa te thuash se gjarperi po shpeton peshkun nga mbytja! Shkaterruan Sirine, shkaterruan Irakun, kushedi se...

Pse po rren se "Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë"

0
Pse po rren se "Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë" Sot dëgjojmë nga një pjesë e popullit çdo herë të njëjtin...

Ja çfarë thotë Shejh Ebu Is’hak el-Huvjeni për Shejh Albanin

0
Shejh Ebu Is’hak el-Huvjeni, hafidhehullah, thotë: “Shejh Albani ishte njeri që fenë e merrte nga hadithi, andaj Allahu i dha bereqet në veprat e tija...

Zekiri: Nuk ka asnjë rrezik nga federalizimi

0
Në një intervistë për Radio Evropa e Lirë, Muhamed Zekiri, nga LSDM-ja ka deklaruar se nuk ka asnjë rrezik nga federalizimi. “Nuk ka asnjë rrezik...

Dekada me radhë, na shurdhuan: "A kombi a feja?"

0
Dekada me radhë, na shurdhuan: "A kombi a feja?" "Islamistët e duan më shumë fenë sesa kombin" "Muslimanët nuk ndihen shqiptarë" "Kombi ynë në rrezik nga Islami" dhe plot...