Historia e djalit që shihte harame

0
Erdhi nje djale tek nje dijetar dhe i tha: Une jam nje djale i ri, kam shume deshira dhe nuk e permbaj dot veten nga...

Historia e dijetarit dhe atesitit

0
Vjen një herë tek mbreti një ateist dhe i thotë: – O mbret, unë nuk besoj në ekzistencën e Zotit dhe jam gati të dialogoj...

Ja vlen te lexohet – Kjo është drejtësia e Allahut…!!?

0
Musai a.s. e pyeti Allahun e Madhërishëm, duke i thënë: “O Zot, më trego si është drejtësia jote? Allahu i Madhërishëm i tha: “O Musa,...

"Baba, ti me vrave…" Histori e dhimbshme !!!

0
"Baba, ti me vrave…" Histori e dhimbshme !!! Ne nje rruge para syve te nje zonje, ndodhi nje aksident. Si pasoje nje djalosh plagoset rende,...

Mos të duhet një gur për pak vëmendje?

0
Teksa një biznesmen i pasur po lëvizte rrugëve të qytetit me makinën e tij të re Jaguar, një gur i rëndë goditi makinën e...

Dashi me brirë 4 pëllëmbë

0
Dashi me brirë 4 pëllëmbë Një njeri i pasur, por dorështrënguar kishte dhënë fjalën: "Po të më jep Allahu një fëmijë do ta bëj Kurban...

Tregohet se një njeri i mirë vendosi që të japë një sadaka (lëmoshë) për...

0
Tregohet se një njeri i mirë vendosi që të japë një sadaka (lëmoshë) për hatër të Zotit. Me qëllim që këtë akt të mirë...

Polemika e ujkut me gomarin

0
•Thuhet se: "Një ditë, një ujk kishte bërë polemikë me një gomar se çfarë ngjyre ka pema. Ujku thoshte se pema ka ngjyrë të gjelbër, ndërsa...

Rrëfehet se një arabe njëherë e kishte marrë një ujk këlysh…

0
Rrëfehet se një arabe njëherë e kishte marrë një ujk këlysh, e kishte edukuar, e kishte ushqyer atë nga qumështi i cjapit të saj,...

Plaka muslimane dhe ateisti

0
Një grua e moshuar jetonte vetëm, nuk kishte të afërm dhe ishte e varfër. Përreth saj nuk kishte askënd t’i ndihmonte përveç një fqinji...