Ish-myftiu Ferat Polisi emërohet Dekan i Fakultetit të Drejtësisë

0
237
Profesori universitar Ferat Polisi është emëruar Dekan i Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin Shtetëror të Tetovës (USHT).
 
Lajmi bëhet i ditur nga burime pranë USHT-së.
 
Ferat Polisi ishte edhe myfti i Strugës dhe udhëheqës i protestave në Strugë kundër maskave që fyen fenë Islame në Karnavalin e Vevcanit, ndërsa tani ai gjithashtu është edhe mësimdhënës i rregullt në Universitet./zhurn/kohaislame