Monstri Land Rover Defender

0
254

Edhe nëse nuk janë të modifikuara, sërish makinat Land Rover Defender janë si pwrbindwsha.

Por një firmë modifikimi në Britani e sjell këtë “bishë” me gjashtë goma.

Makina ka bojë ‘stealth’ dhe ndenjëse me lëkurë të kuqe, si të makinave të garave.

Makina ka një motor V8 6.3 litra, që prodhon 430 kuaj fuqi.

Ky Land Rover është 1.4 metra më i gjatë se versioni normal dhe 15 centimetra më i gjerë.

Makina kushton rreth 200 mijë sterlina (310 mijë dollarë), ndërkohë që varianti standard shkon deri në 30 mijë sterlina.

Shefi i kompanisë Kahn Design tha se makina synon të rivalizojë me Mercedes G63 AMG 6X6.

“Nëse e bëjnë gjermanët, pse të mos e bëjmë edhe ne”, ka thënë ai. 

range 21
 range 22
 range