Stika pishe për veshkat dhe mushkëritë

Stikat e pishës janë tepër të shëndetshme për shëndetin. Ata përmbajnë proteina, acide yndyrore dhe karbohidrate. Konsumi i stikave të pishës është i mirë për shëndetin e njerëzve, veçanërisht për veshkat, zorrët dhe mushkëritë. Stikat e pishës mund të përdoren në gatim, t’u shtohen sallatërave apo të konsumohen si “snack”.

Stikat e pishës renditen në mesin e superushqimeve. Ato përmbajnë kryesisht acide yndyrore, proteina, karbohidrate, kalcium, hekur, fosfor. Sipas mjekësisë kineze, konsumimi i shpeshtë i tyre forcon shëndetin. Stikat lehtësojnë kollën, duke mbrojtur shëndetin e mushkërisë. Po ashtu ato janë tepër të shëndetshme për personat që vuajnë nga kapsllëku.

Artikulli paraprak“NUN” vazhdon aktivitetin e saj në vendet ku kishte vërshime në Maqedoni
Artikulli vijuesMinistria ia dorëzon BIK-ut kompetencën për t’i regjistruar të vdekurit