video

Sa herë që hasni në sfida, mos e harroni këtë (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=UhCw4tqNLYM
video

Shikoni si mineralet e uraniumit qysh emetojnë rrezatim

https://www.youtube.com/watch?v=stOMLHvMUxc

Zbuloni se në cilën prej llojeve të inteligjencës bëni pjesë

Inteligjenca e të folurit – përbën pjesën më të madhe të nivelit të inteligjencës standarde. Lidhet me aftësinë e fëmijës për të kuptuar domethëniet...

Si ta zbulojmë nëse po na gënjen dikush?

Nëse dyshoni se dikush nuk po ua thotë të vërtetën, ekzistojnë disa mënyra për të verifikuar këtë. Gazeta britanike Independent paraqet gjashtë shenja, të cilat...

Zbulohet një planet i ri me madhësi të Tokës

Planeti i cili është planeti i dytë më i afërt i Tokës, me madhësi të planetit Tokë, quhet "Ross 128 b" Në observatorin La Silla...

NASA: Dielli do te lind nga perendimi

Sipas shkrimit të medieve ndërkombëtare, të cilat i referohen burimeve të Agjencisë Kozmike Amerikane NASA, nuk është larg dita kur Dielli do të lind...

Si e percepton truri percepton botën, si ndërveprojnë shqisat?

Pesë shqisat – shikimi, dëgjimi, prekja, shija dhe nuhatja – si 5 mënyra të ndryshme për të perceptuar botën, duket sikur veprojnë të pavarura....

Efekti i “kontrastit” ose ndryshimit të paparashikuar

Njerëzit, si qenie që i krahason gjërat, kujdeset jo vetëm sesa mirë është, por nëse është më mirë apo më keq sesa të tjerët...

Majmuni dhe njeriu gjenetikisht janë shumë të largët

Shumë vëmendje është përqendruar në studimin e shumëllojshmërisë së gjenomit të njeriut, dhe që të kuptohet kjo, shkencëtarët kanë nevojë për të matur diversitetin...

Rrezatimi elektromagnetik; Sa i dëmshëm është për ne dhe fëmijët tanë? Si të mbrohemi...

A është rrezatimi elektromagnetik i sigurt? Ju me siguri jeni të ulur në një fushë elektromagnetike (EMF) në këtë moment. Instituti Kombëtar i Shkencave...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...