1. Dua të të kem me Hallall, a pranon?

0
Dua të të kem me Hallall, a pranon?Ishte ditë gëzimi për mua ngase u dakortuam për her të parë të vendosnim të bëjmë lidhjen...

2. Unë Eja në Islam, Ajo Eja në Dynja!

0
Unë Eja në Islam, Ajo Eja në Dynja!U bën 2 muaj që i dhash fund jetës së shfrenuar i dhash fund, diskotekave, alkoolit, drogës,...

3. Desha 40 reqate mbeta me 4

0
Desha 40 reqate mbeta me 4 Ora 23:00 boll për sot lexova..! edhe ashtu bindja tash më më është forcuar sikur kurrë më parë,...

6. Të humba?

0
Të humba? Kaloj një javë që i dham fund lidhjes tonë, dhe sonte i mallkuari më ngacmon, e di se është nga ai kjo...

Historia që duhet ta lexojë çdo i/e martuar

0
Kjo është një histori e vërtetë, një nga ato që kanë lënë shije të hidhur kur i dëgjon, dhe tragjike kur i përjeton. Detajet e...

60 këshilla për bashkëshorten muslimane

0
1- Ti je borziloku i shtëpisë prandaj bëje burrin tënd që të ndjejë këtë erë që në momentin e futjes së tij në shtëpi. 2-...

Burri im i dashur

0
Shkruar nga Dina Istova Mbase ndonjëherë do mund të mendosh se ke bërë një gabim që më ke zgjedhur për bashkëshorte të jetës, dhe kjo...

5 fjali që duhet tia thuash bashkëshortes tënde

0
Për bashkëshorten tënde Nëse është e heshtur, pyete se çfarë e shqetëson Nëse të shpërfill mësoi interesimin për ty Nëse e sheh në gjendje jo të mirë...

Mos e urre gruan tënde

0
Sjellja e mirë me gruan Nga Ebu Hurejrah – Allahu qoftë i kënaqur me të – përcillet se ka thënë: I Dërguari i Allahut –...

“Në kërkim të tjerëve”

0
Isabella Ajo kërkon për dikënd tjetër për çdo ditë dhe më gjenë mua Dhe Unë kërkojë për dikënd tjetër por e gjejë atë Është thënë: se Lindja dhe Perëndimi...