Turqia ka bllokuar Hasanbegun me lavatriqe – Prap shaje Turkun

0
Lajmi i fundit Turqia ka bllokuar Hasanbegun me lavatriqe si pjesë e ndihmave pas vërshimeve në Hasanbeg Prap shaje Turkun

Qytetarëve në Maqedoni ju duhen 16 vite punë për një banesë

0
Banorëve të Shkupit ju nevojiten 16 vite për blerjen e një banese. Përllogaritjet tregojnë se me pagë mesatare – që në Maqedoni arrin 380...

Iftar midis Gazi Babe

0
Viteve të fundit është bërë trend në lagjen e njohur Gazi Babë të Shkupit që komshitë të vetorganozhen dhe të dalin nga shtëpitë e...

Jepen 1.031 vërtetime për nënshtetas të huaj

0
Gjatë njëzet e katër orët e fundit gjithsejtë 1.031 nënshtetas të huaj kanë marr vërtetime nga MPB, transmeton zhurnal.mk Prej tyre, 489 janë meshkuj, 198...

Shkup – Biljana e konvertuar në fenë islame ka mbetur në rrugë, vuan për...

0
E konvertuar në fenë Islame pesë vjet më parë, tani bredh rrugëve të Shkupit për të kërkuar lëmoshë ose punë për të siguruar jetesën...

Pandov: Zoran Zaev mund të burgoset muajin e ardhshëm

0
Aleksandar Pandov, anëtar i GDOM-it, thotë se afrohet procedura gjyqësore dhe se muajin e ardhshëm në pjesën e përgjimeve i akuzuari i katërt Zoran...

Dragan Pavlloviç – Latas, e quan Muhamed Zekirin MUXHAHEDIN!

0
Gazetari i njohur serb i cili jeton dhe vepron në Maqedoni dhe po ashtu është i njohur me AntiShqiptarizmin e tij dhe AntiAmerikanizmin (sa...

Dy nënshtetas të huaj ilegalisht janë futur në Maqedoni me grupin e refugjatëve

0
Ashtu si informoi Ministria e punëve të brendshme gjatë ditës së djeshme rreth orës 8 në mëngjes, në afërsi të gurit kufitar 59 janë...

Gjatë njëzet e katër orëve janë dhënë 1.208 vërtetime për refugjat

0
Gjatë njëzet e katër orëve të fundit janë dhënë gjithsejtë 1.208 vërtetime për nënshtetas të huaj, prej të cilëve 505 janë meshkuj, 244 gra...

Deklarata e Ermira Mehmetit gjatë protestës në Butel

0
https://www.youtube.com/watch?v=KaaQmLcbQwc