Tuesday, March 21, 2023

VIDEO – Mosfalja e namazit është gjynah më i madh se me pi raki

0
Hoxha i nderuar Fatmir Zaimi në këtë video sekuencë të shkurt 50 sekondëshe me titull: "Mosfalja e namazit është gjynah më i madh se...

VIDEO – Se kam pagu rrymen, a bën me shku në Haxh

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllimin mësimin e fesë tonë Islame, pyetja thotë: Se kam pagu rrymen, a bën me shku në...

VIDEO – Ajo tha: Muhamedi është njeri i keq (ngjarje e vërtetë)

0
Hoxha i nderuar Metush Memedi në këtë video sekuencë me titull: "Ajo tha: Muhamedi është njeri i keq (ngjarje e vërtetë)", tregon një ngjarje...

VIDEO – Disa Intelektualë shqiptarë fyejn Islamin në emër të patriotizmit

0
Pyetja e radhës e cila u parashtrohet tre hoxhallarëve të njohur Bekir Halimi dhe Enes Goga thotë: Disa Intelektualë shqiptarë fyejn Islamin në emër të...

VIDEO – A mund të ndryshohet karakteri i njeriut

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllimin e mësimit të fesë tonë Islame, pyetja e radhës i parashtrohet hoxhës Jusuf Hajrullahu ndërsa...

VIDEO – A lejohet Muslimani të martohet me një ateiste

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës i dedikohet Hoxhës Muharem Ismaili kurse pyetësi...

VIDEO – Selefi apo Hanefi (Pijaneci dhe Ebu Hanifja)

0
Vazhdojmë me publikimin e ngjarjeve interesante me plot mësime në të nga historia e bujshme Islame, ngjarjen e radhës e tregon hoxha i nderuar...

VIDEO – Urrejtësit e Islamit dojn me na pa të përçamë

0
Hoxha i nderuar Ferid Selimi në këtë video sekuencë me titull "Urrejtësit e Islamit dojn me na pa të përçamë", këshillon xhematin që të...

VIDEO – Veshmbathja e fëmijëve me figura

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetjës së radhës e cila ka të bëj me veshmbathjen...

VIDEO – A lejohet femrave me ju bë davet

0
Pyetja e radhës e cila i parashtrohet Hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: A lejohet femrave me ju bë davet?, për ta dëgjuar këtë përgjigje...