5 gabimet që s’duhet t’i bëni kur kërkoni të dashur apo punë

0
Ka raste në jetë kur çdo gjë shkon keq. Duket sikur fati nuk ju buzëqesh kurrë dhe ju bini në pesimizëm sepse nuk arrini...

Pse njerëzit e suksesshëm veshin të njëjtën gjë çdo ditë?

0
Në një shoqëri moderne, rrobat që veshim shpesh-herë përfaqësojnë mënyrën se si duam të dukemi në sytë e të tjerëve. Mund të tregojë aspekte...

10 KËSHILLA PËR NDËRMARRËSIT E RI!

0
1. Fokusohu, fokusohu, fokusohu Shumë ndërmarrës të rinj (ata që për herë të parë hapin një biznes) e ndiejnë arsyen që të kërcejnë në çdo...

Njihuni me 6 vjeçarin që fiton 11 milionë dollarë në vit

0
Ryan, prezantuesi 6 vjeçar i kanalit Youtube “Ryan Toys Review” është një multi miliarder. Kanali në Youtube i menaxhuar nga familja e tij raportohet...

Njohja e vetvetes (sekuenca dobiprurëse)

0
Shtyjeni veten çdo ditë, për t'u bërë versioni më i mirë i vetes. Ju nuk keni nevojë të konkurroni me të tjerët, thjesht punoni...

25 ide brilante që nuk i kemi mësuar në shkollë

0
Ne të gjithë duhet të merremi me çështje të ndryshme të vogla çdo ditë, dhe zgjidhjet e tyre mund të ndryshojnë shumë. Disa njerëz...

14 trika që do t’ju ndihmojnë të mbijetoni në një situatë të jetë apo...

0
Ne shpresojmë që ju kurrë nuk do të shihni një qen të tërbuar ose një gjarpër helmues, të humbni në det të hapur, ose...

Si ta mbroni fëmijën nga rrëmbimi? Ja disa rregulla të pazavendësueshme (Video)

0
Si ta mbroni fëmijën nga rrëmbimi? Aftësitë thelbësore të sigurisë për fëmijët: 10 rregulla të rëndësishme që çdo fëmijë duhet të njohë dhe të...

20 këshilla shumë dobiprurëse për makinën tuaj (Video)

0
https://www.youtube.com/watch?v=HwsfVneeigM