Ky është lifti i ri në raste emergjente (Video)

0
https://www.youtube.com/watch?v=ZmVq_rtaiXQ&feature=youtu.be

“Nëse doni të ndryshoni botën, filloni duke rregullaur shtratin tuaj…”

0
Admirali William H. McRaven dha përpara disa kohësh një fjalim të fuqishëm përpara studentëve të Universitetit të Teksasit, në ceremoninë e diplomimit. “Nëse doni të...

Çfarë është Protektorati?

0
Një protektorat është një territor i pavarur që ka status të posaçëm ligjor. Një protektorat është një territor që varet nga një komb i veçantë...

Çfarë është etnografia?

0
Etnografia është studimi sistematik i njerëzve dhe kulturave. Etnografia është një metodologji cilësore kërkimore që përfshin studimin e një grupi kulturor që jeton në mjedisin...

Çfarë është traktati?

0
Traktati është një marrëveshje e bërë sipas ligjit ndërkombëtar Që nga koha në memorial, traktatet kanë qenë një dokument i rëndësishëm i hartuar nga vende...

Çfarë është hegjemonia?

0
Hegemonia është një praktikë ku një shtet ka kontroll mbi një tjetër, në të cilin shteti dominues njihet si hegjemoni./Kumti.com Hegemonia i referohet dominimit nga...

Çfarë është toponimi?

0
Toponimi është studimi i emrave të vendeve, veçanërisht kuptimet e tyre, tipologjia, përdorimi dhe origjina.   Toponimi është studimi i emrave të vendeve, veçanërisht kuptimet e...

Si ta përfeksiononi Elevator Pitchin

0
Nëse ndodh që të futesh në punëdhënësin ose në partnerin tuaj të biznesit, në një ashensor - ose kudo tjetër për atë çështje -...

Si të gjeni sponsorë për mbulimin e një ngjarje

0
Nëse keni mungese të parave,dhe ju duhen per mbulimin e nje ngjarje paratë dhe keni veshtiresi për ti gjetur, ndiqni këto hapa për të...

Si të negocioni kur blini një makinë

0
Hapi 1: Përcaktoni shumën Pyetni bashkimin tuaj të kreditit për një kredi përpara se të flisni me një tregtar për të krahasuar normat. Gjeni se...